Kategorie receptů
- Autor: Chilik
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Cibulka jarní | 25 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 30 |
Máslo pomazánkové průměr | 130 |
Makrela uzená | 180 |
Energetická hodnota celkem: 3913 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 78,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1304 kJ
Bílkoviny (g): 14.7, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 12.7, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Uzenou makrelu obereme od kostí a rozdrobíme do mísy, smícháme s pomazánkovým máslem (nebo tvarohem), doředíme bílým jogurtem. Přidáme jarní cibulku, koření a lžičku hořčice. Necháme vychladit a jíme se zeleninou, pečivem, knäckebroty.. dle chuti:)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.